Welkom!

Tabitha

Mijn naam is Tabitha Bouwman – van Dartel. Ik ben 34 jaar, getrouwd en moeder van twee zoons en een dochter.

Al voor mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening wist ik dat ik later andere dingen zou gaan doen. Ik had toen al de droom om van mijn passie, dans en theater mijn werk te maken.

Toch ben ik na mijn SPH eerst twee jaar aan de slag gegaan op een BSO. In het najaar van 2008 werd ik geveld door de ziekte van Pfeiffer en toen heb ik thuis veel nagedacht over mijn dromen, mijn toekomst en voor mij heel belangrijk, wat ik voelde dat God wilde. Hij bevestigde dat het de juiste tijd was om te stoppen en in mijn droom te gaan leven.

Per april 2009 heb ik de switch gemaakt. Ik ben in de jaren daarna veel les gaan geven in allerlei stijlen dans, heb me verdiept in theater en ben nu, 10 jaar later, jaren werkzaam geweest als dans en theaterdocent op de jeugdtheaterschool zeeland. Daarnaast geef losse workshops, lessen en projecten en verkoop ik mijn zelfgemaakte spulletjes via mijn webwinkel aan de andere kant van deze site.

Ik ben me in de afgelopen jaren steeds meer en meer op mijn bestemming gaan voelen. tabArtz is mijn droom die realiteit is geworden. Ik hoop door mijn werk anderen te inspireren om te gaan en te doen waar het hart vol van is.